Just nu söker vi

Fibertekniker

Fibertekniker

Placeringsort:
Örnsköldsvik

Vi söker nu flera fibertekniker med varierande bakgrund och erfarenhet till vårt team i Västernorrland. Den profil vi eftersöker ska se möjligheter i varje uppdrag, bygga förtroenden för långvariga relationer och skapa mervärden hos kunden. Vi söker dig som har långvarig dokumenterad erfarenhet av fiber och installation, men även dig som precis genomfört gymnasial el/tele-teknisk utbildning eller liknande.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som fibertekniker på Install arbetar du med fiberinstallationer, underhåll och service i varierande miljöer. Din roll ute i projekten kan vara som ledande eller deltagande. Du förväntas säkerställa att kundens förväntningar och önskemål förverkligas eller t o m överträffas.

Din utbildnings- och arbetsbakgrund:

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och vill utvecklas. Meriterande är om du har en EL-teknisk utbildning eller motsvarande samt har erfarenhet från branschen.

Meriterande kompetenser:

– Certifiering i optofiber, skarv- och mätteknik.
– Stolp- och mastbehörighet.
– BE-körkort + eventuellt C.
– Erfarenhet av transmissionsutrustning i fibernät.
– Erfarenhet att installera länksystem i master.
– Behörighet att jobba i låg- och högspänningsnät.

Din person:

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Eftersom arbetet innebär direkta kontakter med våra kunder måste du kunna skapa förtroende runt omkring dig, samt kommunicera på ett tydligt sätt för att uppnå resultat. Arbetet innebär att du kan arbeta självständigt men även fungera i grupp. Du är strukturerad, stresstålig och noggrann.

Övrigt:

Skriv ett personligt brev, med motivering till ditt intresse för våra tjänster – och bifoga ditt CV. Skicka din ansökan via e-post till jobb@install.se (märk ansökan med: ”Fibertekniker Örnsköldsvik”).

Alla allmänna anställningsvillkor, styrs av kollektivavtal och lokala regler och avtal.

Tillträde snarast.

Frågor om befattningen besvaras av Jens Edström tel 073-092 20 87 eller jens.edstrom@install.se

Välkommen med din ansökan!

Scroll to Top